Over ons autobedrijf van de Beek

OVER ONS

Even voorstellen..

Garage Van de Beek in Doornspijk is een universeel garagebedrijf dat gespecialiseerd is in alle merken. Al meer dan 50 jaar is ons bedrijf gevestigd in Doornspijk. Ons enthousiaste team staat u graag tot dienst en besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Van ons ontvangt u dan ook altijd een eerlijk advies.

Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Wij benaderen onze klanten persoonlijk, waardoor wij een grote en tevreden klantenkring hebben opgebouwd. Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie. Hier zijn wij erg trots op! Klantvriendelijkheid, vertrouwen en openheid zijn dan ook de drijfveren van Garage Van de Beek in Doornspijk. Wij houden van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Dealerschap / specialisme
In de jaren '80 werd gestart met het Ford dealerschap. Sinds 2021 wordt er geen officieel merkdealerschap meer gevoerd en is Garage Van de Beek Ford specialist en aangesloten bij Autovakmeester

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 36 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! 

BOVAG 
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos de weg op kunt. Om lid te zijn, moeten wij aan strenge eisen voldoen. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

 

yToll9gHdLRcfgGl0O3dXhtBcO0kDUoFPVMzO5VY.jpeg

Gert-Jan de Greef: Bedrijfsleider, klantencontact en in/verkoop

hdxjmOccVCFhUuFt3ErKkhxsaU3B8kqYcVNAOTIw.jpeg

Albert van het Goor: 1e Autotechnicus (Ford Master) APK keurmeester en diagnose-specialist

Zzh4s5ffwj1QlAwLN78Orqp4kSUTmYOdSsq5wZOR.jpeg

Jasper Oolbekkink: ZZP-er, Autotechnicus

nYiEiNthCWhmxdnENcBHRfexysl7zp0x6doDfS71.jpeg

Brijan van Leeuwen: leerling monteur

k18AN4Y0QZEuvxRNxFls3UYDqJGBSsWZEVJL5FwE.jpeg

Dicky Flier- Zoet: Administratie