Lease

PRIVATE LEASE

Overzichtelijk en helder

Wilt u ook een auto kopen via Garage Van de Beek in Doornspijk maar beschikt u niet over genoeg geld om die aankoop te kunnen doen? U kunt bij ons als particulier ook terecht voor een private lease oplossing. U legt dan geen groot bedrag ineens voor de auto neer, maar betaalt iedere maand een vastgesteld bedrag. Makkelijk toch?

Wat is private lease?
Als u via private lease een auto leaset, dan huurt u de auto in feite. De auto wordt eigendom van de betrokken leasemaatschappij en als de looptijd van het contract voorbij is, levert u het voertuig weer gewoon in. Omdat u nu een vast bedrag betaalt per maand heeft u verder helemaal geen omkijken meer naar bijvoorbeeld de kosten van de autoverzekering, de motorrijtuigenbelasting of het periodieke onderhoud. Alleen tanken is iets wat u zelf nog dient te betalen. Bij het maken van uw contract spreekt u een x aantal kilometers af waarvan u denkt dat u dat op jaarbasis gaat rijden. En met de fiscale bijtelling heeft u ook niets te maken, aangezien u de auto niet leaset via uw werkgever.

Private lease regelen via Garage Van de Beek in Doornspijk
Autovakmeester Private Lease bemiddelt voor u de beste Private Lease oplossing. Wij werken alleen samen met aanbieders die aangesloten zijn bij het Keurmerk Private Lease. Onze overeenkomsten zijn standaard voorzien van verzekering, wegenbelasting, reparatie & onderhoud en banden. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken.

En het mooie is: uw auto blijft in onderhoud bij Garage Van de Beek.

Ook interesse wat er bij ons mogelijk is op het gebied van private lease? Wilt u meer informatie over wat private lease via Garage Van de Beek inhoudt? Kom dan in contact met ons of verstuur uw gegevens via het contactformulier en wij nemen contact met u op.